„Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”, 2014

20141117_093400În săptămâna 17-22.11.2014, şcoala noastră participă la programul educaţional – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale desfăşurând campania socială Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”.

Ajunsă la cea de a VI-a ediţie, activitatea constă în strângerea de legume şi fructe de către elevi şi profesori voluntari şi donarea acestora familiilor aflate în dificultate sau instituţiilor care se ocupă de ocrotirea şi îngrijirea copiilor instituţionalizaţi. Coordonatorul campaniei la nivelul şcolii este dna Mihaela Ignat, profesor de religie.

 Vă oferim câteva instantanee surprinse la clasa a IV-a C , dar şi  de la distribuirea fructelor donate de către elevii noştri la Căminul pentru Persoane Vârstince din Constanţa de către prof.înv.primar Mihaela Ninulescu şi prof.înv.primar Enuţă Primavera.

Alţi beneficiari ai donaţiei de fructe şi legume au fost elevii de la Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu” din Nicolae Bălcescu, jud. Constanța.

Comments are closed.