IMPORTANT

Ordinul de ministru (modificat și completat) privind înscrierea în învățământul primar (anul școlar 2020 -2021)

Precizări înscriere clasa pregătitoare – an școlar 2020-2021

  1. Pentru părinții/reprezentanții legali/ tutorii copiilor care au completat on-line cererea de înscriere în clasa pregătitoare – an școlar 2020-2021 în perioada 11.03-18.05.2020
  2. pentru validarea cererii de înscrierii puteți trimite online copii ale documentelor pe baza cărora s-a făcut înscrierea online (copie act de identitate părinte care face înscrierea, copie certificat de naștere copil, pentru părinții divorțați copie a hotărârii judecătorești definitive din care rezultă modul în care se exercită autoritatea părintească și unde a fost stabilit domiciliul minorului, adeverință evaluare psihosomatică) la adresa de e-mail sc29mviteazul@gmail.com
  3. după trimiterea documentelor, dacă doriți validarea tot online vi se va trimite copie după cererea de înscriere emisă de aplicația informatică pentru a o semna și a o trimite din nou pe email semnată (semnarea cererii confirmă corectitudinea datelor introduse și reprezintă totodată validarea ei)
  4. dacă se dorește validarea cererii la unitatea de învățământ – Școala Gimnaziala nr.29 Mihai Viteazul Constanța – specificați în email acest lucru. Pe baza solicitărilor primite se va face programarea validării (programarea (data și ora) vi se va comunica pe email). Vă rugăm, datorită contextului actual de distanțare socială și a măsurilor de prevenire și protecție, să respectați termenii programării! Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta unității de învățământ.
  •  Pentru părinții/reprezentanții legali/ tutorii copiilor care doresc completarea cererii de înscriere în clasa pregătitoare – an școlar 2020-2021 în perioada 25.05-07.07.2020
  • cererea se poate completa online la adresa https://inscriere.edu.ro/cerere/registration.html
  • după completarea cererii se trimit pe adresa de e-mail sc29mviteazul@gmail.com copii ale documentelor pe baza cărora s-a făcut înscrierea online (copie act de identitate părinte care face înscrierea, copie certificat de naștere copil, pentru părinții divorțați copie a hotărârii judecătorești definitive din care rezultă modul în care se exercită autoritatea părintească și unde a fost stabilit domiciliul minorului, adeverință evaluare psihosomatică)
  • după trimiterea documentelor, dacă doriți validarea tot online vi se va trimite copie după cererea de înscriere emisă de aplicația informatică pentru a o semna și a o trimite din nou pe email semnată (semnarea cererii confirmă corectitudinea datelor introduse și reprezintă totodată validarea ei)
  • dacă se dorește completarea și  validarea cererii la unitatea de învățământ – Școala Gimnaziala nr.29 Mihai Viteazul Constanța – specificați în email acest lucru. Pe baza solicitărilor primite se va face programarea validării (programarea (data și ora) vi se va comunica pe email). Vă rugăm, datorită contextului actual de distanțare socială și a măsurilor de prevenire și protecție, să respectați termenii programării! Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta unității de învățământ.

Programul general de completare și validare cereri la unitatea de învățământ este, începând cu data de 25.05.2020, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri,  între orele 9:00 – 12:00. Dacă nu aveți făcută programare în prealabil  vă rugăm să respectați programările existente, măsurile de prevenire și protecție impuse de cadrul legal și să așteptați până veți fi preluat de un membru al comisiei de înscriere.

circumscriptie

admin